Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Cesis nyk. Cesil eli Cesi kotiutunut

Koko: noin 30 cm
Ikä. arviolta noin 4 vuotta
Sijainti: Liettua/ Mazas Draugas

Luonne: kiltti ja hellyyden kipeä sylikoira

3.3.18

Minä saavuin Suomeen kotihoitoon.
Ette uskokaan millainen minun tarinani on ollut ennen tänne tuloa.

Tarhan omistaja ja yhdityksen littuanvastaava ajeli maaseudulla viemässä ruokalahjoituksia nälkäisille ketjukoirille ja yhtäkkiä minä tupsahtin kuvaan. He näkivät kun minä pikkuinen koira jäin ylinopeutta ajavan rekka-auton alle. Olin karannut ketjustani ja juoksin tien toisella puolella olevien naapurikoirien luokse. Omistajani oli nuori äiti, joka tuli paikalle yhtä järkyttyneenä kuin hekin olivat.
Minä olin elossa, vaikka ruhjeet ja pullistunut silmä tekikin näystä hirveän. Eläinlääkärille oli 60 km ja sinne ajettiin kaikessa hiljaisuudessa ja toivottiin minun selviävän matkasta.
Pääsin heidän Ihanan vakioeläinlääkärin voiviin, vaikka hänen työpäivänsä olikin jo ohi. Kuin ihmeen kaupalla hän onnistui ompelemaan silmäni paikoilleen ja tutkimaan minut perusteellisesti. Uskomatonta mutta totta, minä pikku Cesis oli kunnossa haavoja ja ruhjeita ja pullistunutta silmää lukuunottamatta.

Toivoin leikkauksesta todella hyvin ja sain olla hoidossa tarhan omistajan luona. Amistajan kanssa sovittiin että uutta kotia lähdetään etsimään, koska tuoraana äitinä hänellä ei ollut aikaa minulle ja en saisi asua ulkona ketjussa.
Kun olin parantunut ja kuntoni kohentunut sain matkustaa Suomeen, jossa minulle aletaan etsimään uutta omaa kotia.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-