Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ciakas KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ ikä arvio: 09.2017
Koko: n. 10 kg, 45 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas tarha
Saapunut tarhalle: 09.2021
Luonne: ujo ja pelokas, ei koskaan aggressiivinen, tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa


Ciakas ♂ castrated

Age estimate: 09.2017
Size: 10 kg, 45 cm
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 09.2021
Character: very shy, timid but never aggressive, comes along nicely with other dogs

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

21.12.2021

Wuh sinne Suomeen!
Minun nimeni on Ciakas ja etsin omaa kotiani.

Minut pelastettiin tarhalle laittomalta kasvattajalta, kenen luona meidän koirien elinolosuhteet olivat suoraan sanottuna aivan kamalat. Rodultani olen hyvin samanlainen kuin kääpiösnautseri, luonteeltani olen hyvin ujo ja pelkään monia asioita. En ole ikinä pystynyt luottamaan ihmisiin, joten olen varsinkin uusia tuttavuuksia kohtaan hyvin arka ja varautunut. Pelokkuudestani huolimatta haluaisin kuitenkin kovasti kommunikoida ihmisten kanssa, ja se on kuulemma hoitajieni mukaan jo todella iso positiivinen juttu.

Hyväntahtoisesta uteliaisuudestani kertoo paljon se, että innostun joka kerta kovasti kun tarhan työntekijät tulevat luokseni. Heilutan häntääni aina ensin vimmatusti, mutta harmillisesti usein jossakin vaiheessa muistan, että moiset kaksijalkaiset ovatkin hieman pelottavia ja sitten luikahdankin nopeasti koppiini.

Olen ujo, mutta silti mitä kultaisin koira: Olen rauhallinen, älykäs, enkä ole ikinä aggressiivinen ihmistä tai muita koiria kohtaan. Olen myös alkanut pikkuhiljaa oppimaan kuinka kävellään hihnassa, vaikka ensimmäisellä kerralla en suostunut kävelemään narun päässä lainkaan. Mieti, kuinka huimasti olen kehittynyt näinkin lyhyessä ajassa! Treenaan tarhalla jatkuvasti sosiaalisia taitojani niin ihmisten kuin toisten koirien kanssa. Vaikka kehitykseni on ollut nopeaa, on töitä silti vielä paljon edessä, ennen kuin uskallan päästää irti suojamuureistani.

Toivon, että minulle löytyisi koti, jossa uudella omistajallani olisi aiempaa kokemusta rescuekoirista, paljon kärsivällisyyttä, ja halukkuutta jatkaa harjoituksia kanssani, jotta pääsisin ujoudestani eroon. Uskon, että maailma voi olla hyvä paikka: Tarvitsen vain vierelleni ihmisen, kuka voisi näyttää sen minulle. <3

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.

- Yleisverikoe.
- Jos koira on yli 6-vuotias, maksa- ja munuaisarvot, glukoosi, valkuaisarvot.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!