Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

CikaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 09.2018
Koko: n. 50 cm, 15 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: aktiivinen, iloinen ja energinen

26.4.2020

Minun pihaltani annettiin tarhalle kolme koiraa helmikuussa 2020. Emme olleet enää tarpeellisia. Videosta ja kuvasta näet vähän, millaiset asuinolot meillä oli. Ei kovin kummoiset.

Oikeastaan en päätynyt tarhalle, vaan minulle kävi tosi onni. Pääsin kotihoitoon sellaisen tosi mukavan nuoren tytön luokse, joka on hoitanut ja hoivannut jo useita Mazas Draugaksen koiria. Tyttö on super kiva ja rakastaa ihan kouluttaa ja lenkkeilyttää meitä maaseudun villikoiria. Hänen kanssaan opimme kulkemaan kaupungilla, leikkimään pallolla, menemään hevostallille ja tekemään hassuja temppuja niinkuin istumaan ja antamaan tassua.

Kotihoitopaikat ovat kullan arvoisia pienille eläinsuojeluyhdistyksille kuten Mazas Draugas. Tarhalla on tilaa noin 15 koiralle ja kotihoidoissa ympäri kylää on yli 40 koiraa. Kaikkia avuntarvitsevia olisi mahdotonta tuoda pois huonoisto oloista, jollei olisi näitä kotihoitopaikkoja.

Kotihoitajani kertoo minusta tällaista: "Cika on super aktiivinen koira, rakastaa kaikkea ja kaikkia, juoksee kuin jalkoja veisi tuuli. Cika osaa nauttia jokaisesta päivästä 100% iloiten, ihan kuin joka päivä olisi kiitollinen uudesta elämästään. Cika menee kaikkien ihmisten luokse rohkeasti ja kerjää huomiota ja nautti rapsutuksista. Cikalla on sydän täyttä kultaa. Juokseminen on Cikalle kaikkein hauskinta, menemme usein polkupyöräretkille ja pyörän mukana juokseminen on Cikalle parasta maailmassa. Toiseksi eniten Cika kaipaa toisten koirien seuraa. Cika haluaa pyytää leikkiin kaikki näkemänsä koirat, eikä yhtään välitä vaikka ne koirat näyttäisivät hänelle hampaitaan. Cikaan on mahdotonta olla rakastumatta".

Rakastuitko jo?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-