Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ciunga ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 11.2018
Koko: n. 37 cm, 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ujo ja utelias, leikkisä

5.1.2021

Minulle tapahtui sellainen joulun ihme, että kun eräs täällä Liettuassa asuva perhe halusi ottaa meidän tarhan seniorikoiran kotihoitoon, niin he huomasivat, että minä asun samassa häkissä seniorin kanssa ja he sanoivat, että otetaan nuo kummatkin koirat kotihoitoon niin saatte kokonaisen vapaan häkin seuraaville apua tarvitseville.

Me ollaan ihan täpinöissä seniorin kanssa siitä, miten kiva on asua lämpimässä kodissa. Me ollaan super ujoja ja lähinnä hengaillaan erilaisten huonekalujen alla. Kun ihmiset menevät yläkertaan, niin me juostaan ympäri ja tutkitaan paikkoja. Olen minä nyt sen verran rohkaistunut, että tulen keittiöön muiden koirien perässä kerjäämään ruokaa ja osaan mennä pihalle pisulle ja uskallan tulla sitten takaisin sisälle. Se on kuule tosi paljon edistystä!

Sitten sellainen ihan super ihana ja hellyttävä juttu on se, että minä kaikessa hiljaisuudessa kerään kaikki tämän paikan pehmolelut omaan salaiseen piilopaikkaan kaapin alle ja sitten kun kukaan ei muka näe, niin leikin ihan hurjasti kaikilla leluilla. Olen vielä nuori koira ja minusta tulee iloinen, leikkisä villipeto, kunhan saan paljon aikaa, omaa rauhaa ja hyviä kokemuksia.

Olen tosi kiva muiden koirien kanssa. Olen niin kiva, että kukaan ei ole kertaakaan ärissyt minulle eikä kiinnittänyt minuun mitään huomiota, muutamia ystävällisiä nuuskaisuja lukuunottamatta.

Tulin tarhalle syyskuussa 2020 sellaiselta surulliselta pihalta, jossa vanhemmalla rouvalla oli 20 koiraa, joista hän ei voinut pitää huolta. Minä odotin pentuja ja synnytin neljä sulonassua, jotka löysivät oman kodin nopeasti. Synnytykseni oli tramaattinen, koska kohtuni oli ihan räsä ja tulehtunut ja kiinni sisäelimissäni ja jos olisin joutunut synnyttämään itsekseni siellä pihalla, olisin varmasti kuollut.

Minulle sopisi koti, jossa on rauhallista ja varmasti viihtyisin yksinäisenä koiranakin. Olen elänyt koko ajan koiralaumassa ja tarvitsen ihmisen huomiota. Joskus ujot koirat tarvitsevat toisen koiran seuraa, mutta minun kohdallani viisaat tarhan ihmiset ovat päätelleet, että paras paikka minulle olisi ainoana lemmikkipinsessana. Perheen koirakokemus olisi ihan ehdotonta, koska minulla on niin paljon opittavaa. Saan ihan hurjan paniikin kun minut laitetaan talutushihnaan, siitä alkaen. Paljon opittavaa, paljon opittavaa.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!