Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dafis ♂ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 12.2019
Koko: n. 42 cm, 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, rohkea

16.11.2020

Viimeisellä videolla kuulet, miten perheeni lapsi huusi perääni: "Tervemenoa koira, älä hauku enää!". Eläinsuojelijan oli ihan pakko pysähtyä. "Tiedätkö miksi koira haukkuu? Koira haukkuu, koska se ei halua olla yksin sidottuna ulkona, koira haukkuu, koska se haluaa seuraasi, huomiota, leikkejä ja liikuntaa." Sydäntäsärkevää. Miten uudesta sukupolvesta saisi ymmärtäväisempiä ja parempia koiranomistajia?

Meitä oli kuusi koiraa tällä pihalla ja meidän ihmisperheelle oli jo annettu yksi sakko ja varoitus koirien heitteillejätöstä. Joskus he nimittäin unohtivat meidän koirien olemassaolon ja ruokaa sai odottaa tosi kauan. Alkoholi oli heille tärkeämpää.

Eläinsuojelijoille oli tosi iloinen ja harvinainen juttu tulla meidän pihalle viranomaisten kanssa. Yleensä eläinsuojelijat ovat aika yksinäisiä ja joutuvat neuvottelemaan pahojen perheiden kanssa pitkään, että he antaisivat koiransa pois. Kun viranomaiset tulevat mukana, niin asiat sujuvat helpommin. Yleensä viranomaisilla vain on paljon muutakin työtä ja liian vähän aikaa juosta koirien perässä. Onneksi naapurit olivat valittaneet meistä jo useamman kerran. Se on yhteistyötä tämä eläinsuojelu, kaikkien pitää välittää.

Viranomaisilla oli määräys ottaa neljä koiraa pois meidän pihalta, mutta eläinsuojelijat ottivat meidän kaikki kuusi. Perhe olisi halunnut jättää itselleen yhden poikakoiran vahdiksi, mutta voi, jospa perheet jo ymmärtäisivät, että koiran tarkoitus ei ole olla elävä ovikello. Uutisissa kerrotaan aina välillä siitä, miten sudet tulevat maaseudun talojen pihalle ja tappavat ketjukoiria. Mitä ihmettä koira, joka on sidottu kiinni ketjulla, voi tehdä puolustakseen taloaan, perhettään ja itseään miltään hyökkäykseltä?

Siskoni löysi kodin kotimaassamme Liettuassa, veljeni Buffy ja Beilis ovat lähdössä Suomeen. Näin me kaikki vähitellen lähdemme parempaan elämään.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.