Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dero ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 05.2017
Koko: n. 36 cm, 9 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 4.2021

Luonne: ujo, arka, mutta kiltti

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

3.8.2021

Pikku nenä vain näkyi minusta ja ystävistäni, kun meitä koiria tultiin hakemaan täältä kodistamme, joka muistutti enemmän kaatopaikkaa kuin kotia. Meitä oli 16 koiraa. Omistajamme oli yksinäinen nainen, jonka elämä ei ollut oikein kunnossa, ei pitkään aikaan.

Meidät haettiin pois oikein kaikkien sääntöjen mukaan. Naapurit huolestuivat, ihan kaikesta, roskista, hajusta, metelistä, koirista. Valitukset kulkivat ministeriöstä toiseen ja vihdoin viranomaiset kutsuivat eläinsuojelijat mukaan ja ottivat 12 koiraa huostaan, kaikki samalle tarhalle. Monta suuta ruokittavaksi yhdellä kertaa, monta eläinlääkärinkeikkaa.

Omistajamme ei halunnut antaa meitä pois. Kummallista, itsekästä rakkautta, mieleltään sairas omistajamme, joka itse tarvitsi niin paljon apua.

Minulle sopivassa kodissa olisi toinen koira auttamassa minua sopeutumaan kotielämään. Perhe, jolla on kokemusta ujoista koirista, pelastetuista koirista. Ymmärrystä siitä, että pelkään kaikkea. Aikaa, rakkautta. Mahdollisuutta ottaa minut vastaan sellaisena kuin olen. Minusta ei varmaan ikinä tule kaikkien kaveri ja korttelin prinssiä. Olen ujo, mutta en agressiivinen. Odotan, katson, tarkkailen tätä uutta maailmaa. Minusta ei tarvitse tulla mitään muuta, kuin mitä jo olen. Minua tulee rakastaa sellaisena kuin olen.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Näin minä ennen asuin