Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DinaKOTIUTUNUT

Ikä: n. 3 vuotta
Koko: n. 35 cm / 8 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kiltti, rauhallinen pikkuneiti

13.11.18

Omistajani eivät enää halunneet minua. Näin yksinkertaista se on. Oikeasti joskus ihan hyvä. Asuin ulkona pihalla joka oli kuin kaatopaikka ja minua ruokittiin jos muistettiin, useimmin kuin ruokaa sain selkääni kun omistajat olivat humalapäissään.

Pelkään siis vähän kättä ja kovia ääniä. Muuten olen kiltti, rauhallinen ja nautin ihmisen seurasta kunhan ymmärrän, ettei minulle tehdä mitään pahaa.

Äitini Ilona (Pipse) oli ensimmäinen koira, joka lähti täältä Liettuan maaseudulta Suomeen asti uuteen, ihanaan kotiin. Minun jälkeeni äiti sain vielä toisen pentueen ja sitten onneksi pelastettiin tuosta elämästä, joka olisi ollut vain pihalta toiseen pakenemista ja vahinkopentujen synnyttämistä.

Toisesta pentueesta kaksi veljestä pääsi myös Suomeen, Eki ja Bailey. Äitini on huipputyyppi ja puoliveljeni ovat tosi fiksuja ja ihania poikia. Meillä on hyvät geenit. Eläinsuojelijat ovat iloisia, että kelvottomat omistajani antoivat minut pois ja minullakin olisi mahdollisuus näyttää kaikille, miten ihana kotikoira minusta voi tulla.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-