Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DingoKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 55 cm, 20 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: hakee ihmisen läheisyyttä mutta pelkää vielä

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

22.3.2021

Viime heinäkuussa Pet Rescue Finlandin vapaaehtoisia tuli kotimaahani Liettuaan katsomaan, miten me maalaiskoirat eletään. Ne oli kuullut kaikenlaisia juttuja siitä, että täällä on paljon koiria jotka tarttis apua ja se oli ihan meidän onneksi. Meitä oli kolme tällaisella rähjäisellä pihalla, minä, äiti Bulkute ja veljet Blicas ja Tonny. En osannut haaveilla muusta koiranelämästä kuin pimeä ulkorakennus ja ketju. Pelkäsin kaikkea ihan hurjasti.

Meidän pihan vieressä eräs oikein ihana naisihminen säilytti traktoreitaan. Nainen oli maanviljelijä ja oikein fiksu sellainen. Ensin hän luuli, että tila jossa asuin oli autiotila, mutta kun hän kävi paikalla katsomassa traktoriaan useamman kerran, hän huomasi, että pihalla oli kovasti sairas mies, hänen äitinsä ja kolme koiraa ulkorakennuksissa. Lehmä pellolla ja lehmän vasikka ketjussa sidottuna ulkorakennuksen sisällä. Mies oli alkoholisti ja hän oli menettänyt puhekykynsä ja tasapainonsa sydänkohtauksessa. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä.

Pet Rescue Finlandin vapaaehtoisia itketti meidän pihalla. Sääli ihmisiä, sääli koiria, sääli lehmiä. Sääli elämän surkeutta ja sitä, että tällaista löytyy vain päivän ajomatkan päästä Suomesta.

Minut oli viety pois tästä pihasta ensimmäisenä, kesäkuussa ja pääsin kotihoitoon. Minä olen veljeksistä nyt viimeinen kodinetsijä ja ehkä meistä kaikista haastavin. Mutta en ollenkaan mahdoton tapaus.

Veljeni Blicas ja Tonny asuvat jo Suomessa ja tiedättekö mitä, heillä menee ihan hyvin uusissa perheissä. Siksi minäkin tulen näille sivuille ja porukan mielestä minustakin tulee upea kotikoira.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Olin vähän laiha kun minut löydettiin