Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Doria/ Doira ♀ Kotiutunut

Koko: noin 40 cm (13 kg 29.1.18)
Ikä: arvioitu syntymäaika 26.1.2017
Sijainti: Suomi/ kotihoito
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas

Luonne: iloinen, älykäs ja kaikkien kanssa toimeen tuleva nuori neiti

26.4.18

Elämässä ei voi ikinä tietää mitä tapahtuu ja näin kävi minulle ja ihanalle uudelle omistajallenikin.

Minä pääsin omaan kotiin Suomeen 7.4.18. Meillä oli aivan ihanaa uuden omistajani kanssa ja harjoiteltiin uusia perus kotiasioita, kuten malttia ruoan ja esim. uloslähdön kanssa, ulkona ihmisten ja koirien ohittamista ja sisäsiisteyttä. Minä olen pärjännyt hienosti ja oppinut jo paljon uutta.
Parasta kaikiessa on kuitenkin ollut yhdessäolo, rapsuttelut ja tietenkin leluilla leikkiminen. Nämä kaksi viikkoa on mennyt siis ihan loistavasti, kunnes pari päivää sitten.

Omistajani alkoi yhtäkkiä saamaan voimakkaita allergisia reaktioita ja henkeä ahdisti. Olin kovin huolissani, mutta hän rauhoitteli minua. Aina kun hän rapsutti minua kädet alkoiavt punoittaa ja yöt olivat vaikeita, kun hänen henkeä ahdisti.

Olimme heti yhteydessä yhdistykseen ja oli selvää ettei meidän ihana yhteiselo voi jatkua, koska oireet ovat liian voimakkaita. Asiat eteni nopeasti ja eilen illan sanoimme hyvästit ja lähdin hoitopaikkaani etsimään uutta omaa kotia. Ero ei ollut helppo, mutta tiesimme molemmat että vaihtoehtoa ei ollut. Kiitos ihana omistajani kaikesta mitä eteeni teit <3

Kotihoidossa eka ilta meni ihmetellessä uutta tilannetta. Asun nyt hoitajani ja toisen koiran kaverina. Lenkkeily on hieman eksoottista, kun vieressä tallustelee kaveri ja minä haluasin nuuskia ihan kaikki uudet tuoksut ja välissä leikkiä ja puuhata kaikkea mahdollista. Tästä se kuitenkin pikkuhijaa lähtee.

Etsin siis uutta omaa kotia ja kaverina voi hyvin olla vaikka toinen koirakin.

3.2.18

Miten voi olla ettei kukaan minua halua?
Mitä enemmän voit vaatia koiralta? Nuori, pieni, omaperäisen kaunis, iloinen, ystävällinen muille koirille, ihmisille, lapsille, rohkea, älykäs - ja rakastaa ruokaa! Osaan myös hymyillä.

Mielestäni enempää myyntipuheita en tarvitse. Täydellinen neiti ja ainutlaatuisen värinen turkki.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus uudelleen sijoituksesta 150,-