Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dorote KOTIUTUNUT

Koko: n. 38 cm
Syntymäaika arvio: 3.2015
Sijainti: kotihoito/ Suomi
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, reipas ja utelias

18.11.19

Heippa vaan kaikki ja terkkuja täältä hoitopaikasta.
Minä olen Dorote. Olen sellainen reipas, utelias, iloinen touhottaja ja kaikkien kaveri. Minä tulin suomeen kesällä 2017 ja olen asunut ihanassa perheessä omistajani ja kisujen kanssa. Meillä on kaikki mennyt super hyvin ja nautiskelimme elämästä, mitä nyt itse luulin olevani vähän kissa ja kiipeilin hyllyille syömään yhdessä kisujen kanssa, mutta se nyt on ihan normaalia vai mitä?! Niihän ne kissatkin teki.

Elämämme muuttui radikaalisti syksyllä 2019, kun omistajamme kävi lääkärissä ja sai määräyksen että meistä kaikista on luovuttava, koska allergia oli puhejennut ja oli todella paha. Päätös oli meille kaikille todella raskas ja vaikea, mutta emme halua leikkiä omistajamme terveydellä ja nyt etsin uutta omaa kotia täältä hoitopaikasta.

Asuin aikaisemin siis kahden kisun kanssa ja nyt asun sekä kisujen että koirakavereiden kanssa. Eka olin vähän mustasukkainen, mutta se väistyi nopeasti. Rakastakan kaikkea puuhastelua ja olen mielelläni mukana kaikessa remonttihommista lenkkeilyyn.
Minä sovin monen laiseen perheeseen ja lapsetkin on minusta kivoja. Olen tällainen pötkylämallinen touhottaja.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 200,- (kodinvaihto)


Ennen suomeen tuloa

20.3.17

Hei, minä olen tällainen maalaistyttönen. Enpäs ole paljon maailmaa nähnyt.
Sitten jotkut tädit hakivat minut pois. Asun talon SISÄLLÄ ja vedän ruokaa laihaan masuuni kuin imuri. Tädit nauroivat, sanoivat, että joskus kaduilla elävät koira ovat lihavampia ja paremmassa kunnossa kun maalaiskoirat, joilla on omistajat!
Olen optimisti ja sellainen rento likka. Ihan kuin olisin aina tiennyt, että elämäni muuttuu paremmaksi. Minua ei pahemmin hetkauta muutos navetanpielestä kotiasuntoon. Olen iloinen, rohkea, utelias enkä stressaa pahempia. Paitsi se ruoka. Ruokaa pitää olla paljon ja koko ajan ja vain minulle. NAM.