Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dzina ♀ leikattu

Koko: n 40 cm
Ikä: n. 5-7 vuotta
Sijainti: Liettua/ Mazas Draugas

Luonne: energinen, älykäs ja kiltti

16.1.19

Dzinan kuvaterveiset.

28.10.18

Hei, olen jo aika kauan odottanut omaa kotia. Olen hurjan kiva koira. Minulla oli melkein koti Suomessa, mutta verikokeessani näkyi sydänmato positiivisena. Sitä on nyt paranneltu ja verikoe lähetettiin ihan Saksaan asti. Olen parantunut! Verikoe oli ihan puhdas.

23.3.17

Minä olen päässyt kotihoitoon ja olen ihan puhjennut kukkaan. Olen todella kiltti, älykäs, ihmisytävällinen ja oikea hellyyden esimerkki. Tykkään kovasti myös leikkiä.

Välillä minua vielä hieman pelottaa ihmisten jotkut liikkeet, olen ihan varma että joku minua vielä lyö ja siksi väistä. Olen kuitenkin pikkuhiljaa huomannut että mitään aphaa ei koskaan tapahdu, mutta en ihan uskalla kaikkiin vielä luottaa.

10.2.17

Oikeasti, minun omistajat on aika vastuullisia. Ne tietää, että minusta pitää päästä eroon ja alkoi etsiä minulle uutta kotia jo aikaisin, eikä jättänyt minua tarhalle tai hylännyt metsään niin kuin moni tekee.
Nyt minulla on aikaa huhtikuuhun asti löytää uusi koti. Minun pitäis vähän mainostaa itseäni. Olen energinen, älykäs, kiltti tyttönen. Olen elänyt maaseudulla enimmäkseen ulkona, mutta minusta on pidetty huolta. Olen reipas pieni koira joka on valmis uuteen elämään ja kuulin sellaista huhua että sisällä asuvat koirat saavat oman pedin tai nukkua sohvalla tai sängyssä. Se kuulostaa aika hienolta, vaikka en tiedäkään ihan tarkkaan mitä se on.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-