Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dzioni♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 05.2017
Koko: n. 40 cm, 17 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, itsenäinen

22.5.2020

Oli hirmuinen kiire meikäläsellä. Synnytys lähestyi ja piti löytää sopiva, turvallinen paikka täällä maaseudulla. Juoksin pihasta toiseen ja arvioin jokaisen mökin ominaisuuksia uudeksi kodiksemme. Ei pelkästään minulle, vaan pennuilleni, joita olin synnyttämässä. Ei meteliä, ei toisia koiria, ei vihaisia ihmisiä.

Vihdoin valitsin uuden kodin meille ja kaivoin jätti-ison kuopan, johon synnytin pentuni. Sikäli kai onnisti, että mökin ihmiset eivät tehneet meille mitään pahaa, vaan kutsuivat paikalle eläinsuojelijat. Tultiin tarhalle huhtikussa 2020.

Syötävän söpöt kuusi pentuani ovat alkaneet löytää omat kotinsa. He ovat isoja ja terveitä ja vahvoja, madotettuja ja rokotettuja. Meitä onnisti.

Olen ylväs ja rauhallinen leidi. Olen tottunut hoitamaan itseni ja järjestämään elämäni parhaalla mahdollisella tavalla, mutta täytyy sanoa, ihmiset on ihan kivoja ja voisin melkein hengailla noiden ihmisten kanssa enemmänkin. Todellisen leidin osaan kuuluu, etten ihan tykkää kaikista koirista. Käyttäytyisivät edes kunnolla. Mutta nuo ihmiset - kivoja. Voisin jopa jättää kylillä vaeltamisen ja asua jonkun tuollaisen ihmisen kanssa. Mikä ettei. Kaikkea voi kokeilla.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-