Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eira nyk. Mattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 6.2.2020
Koko: n. 28 cm, 4,7 kg, kasvaa vielä
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, huoleton pentu

16.6.2020

Tämä ihminen joka kirjoittelee näitä meidän hylättyjen koirien tarinoita on nyt pulassa. Miten voisi jotenkin uudella tavalla sanoa maailman tavallisimman asian meistä maaseudun koirista. OLEMME TARPEETTOMIA OMISTAJALLEMME. Ei me enää tarvita näitä koiria, hakekaa pois. Joo, kaikki voi ottaa. Ottakaa nämä pennut ja tämä äitikoirakin. Täällä kulman takana on vielä pari tarpeetonta koiraa, viekää samalla pois. Jos joku näistä olisi poika ja osaisi haukkua, niin voitaisiin pitää. Mutta kun ei hauku. Ei näitä tyttökoiria ainakaan tarvita. Iso riesa kun koko ajan tulee näitä pentuja. Voisiko tämän koiran sitten vaihtaa johonkin vihaisempaan? Onko teillä tarhalla isoja, vihaisia poikakoiria? Ai ei vai? Aika paljon tämäkin syö, voisitteko viedä pois. Kun nyt täällä olette, niin tuolla naapurillakin on pari tarpeetonta koiraa, voisitte hakea pois samalla. Ai tarhalle ei ole tilaa. Millainen järjestö te sitten oikein olette kun ette auta koiria vaikka pyydetään?

Yhden ihmisen roska on toisen aarre, niin totta tämäkin sanonta. Kun meidän äiti ja me neljä pientä pippuria tultiin tarhalle ja laitettiin meidän söpöt nassut sosiaaliseen mediaan, niin johan alkoi tapahtua. Äitikoira löysi kodin heti samalla kun minun kaksi sisarusta. Äitikoira asuu nyt KAUPUNGISSA ja häntä rakastetaan ihan kauheasti. On kuulemma fiksu ja hassu ja koko perheen aurinkoinen. Sisaruksista tuli ihan kiistaa kuka ehtii ensin heidät hakemaan ja kuka on paras mahdollinen perhe heille.

Minä? Jotenkin jämähdin. Näin käyn välillä. Uusia pentuja tulee ja menee ja me vanhat sit jäädään tarhalle. Olen pentueen siroin ja pikkuisin koiruus. Alan olla hyvässä iässä esittäytyä suomalaisille, voisin olla valmis matkaan heinä-elokuussa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Tässä me neljä sisarusta tarhalla

Meidän äiti