Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ElaKOTIUTUNUT

Syntymäaika/ ikä arvio: 08.2019
Koko: n. 5 kg, 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 08.2021
Luonne: leikkisä, eloisa, ujo ihmiselle


Ela ♀ sterilized

Age estimate: 08.2019
Size: 5 kg, 35 cm
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 08.2021
Character: lively, playful but shy with people

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

2.11.2021

Pitänee pikkuisen päivittää minun rinsessa tarinaani. Olen suloinen ja pieni, mutta niin pippurinen. Olen saanut paljon hakemuksia, mutta odotan yhä sitä oikeata perhettä, jolla olisi rakkautta ja kärsivällisyyttä kesyttää minua. En ole nimittäin mikään rinsessa koira oikeasti. Olen pikku leijona. Moni asia pelottaa minua. Niinkuin ihmiset. Monellakaan perheellä ei ole resursseja pärjätä sellaisen pikkukoiran kanssa, joka puree vieraita nilkasta, ei anna ottaa kiinni ilman hampaanjälkiä ja haukkuu kaikki uudet ihmiset. Minusta tulee vielä hyvä koira, haluan rakkautta, mutta pelkään. Kyllä se oikea perhe tulee vielä. Sitä odotellessa katso minun uusi pikkuvideo ja mieti tarkkaan, laitatko minusta hakemusta tulemaan.

2.10.2021

Oikea pikku rinsessa tarinani minun juttuni nimittäin. Elokuussa pihaltani vietiin vihdoin noin kymmenen koiraa kun naapurit olivat valittaneet koirista, joista omistajat eivät pidä huolta. Minut vietiin tarhan kotihoitopaikkaan, tosin sielläkin ulkotarhaan.

Sitten tänne maahan tuli suomalaisia auttamaan muitakin meitä maaseudun koiria. He ajoivat kotihoitopaikkaan neljän muun koiran kanssa ja se tarkoitti, että meidän kaikkien koirien ulkohäkeissä piti antaa tilaa tulokkaille. Minä olin kaikkein pienin koira ja varsinainen sintti muiden keskellä. Näytin hätääntyneelle ja kaikin puolin reppanalle. Sitä ei sitten kestänyt se yksi suomalainen nainen. Hän halusi ottaa minut ulos häkistä ja antaa minulle kotihoitopaikan. Minua onnisti. He sanoivat, että kunhan rokotukset ovat kunnossa, niin pääsen ihan Suomeen asti etsimään kotia.

Olisi kuitenkin ihan parasta, jos pääsisin täältä Liettuan hoitopaikasta suoraan omaan kotiin. Minä olen kuitenkin vähän sellainen herkkä rinsessa. Tulen tutun ihmisen luokse tosi innoissani, mutta jään sellaisen metrin päähän turvaan. Isommat miehet aiheuttavat minussa raivoa ja kun ne eivät näe, niin yritän ottaa heitä nilkoista kiinni. Sellaista pikkukoirajuttua.

Olen hurjan leikkisä. Saan sellaisia hepulikohtauksia ja riehun rättien kanssa. Kaikkein eniten yritän saada muita koiria mukaani leikkimään. Olisi tosi hienoa, jos uudessa perheessä olisi samanlainen leikki ADHD koira minun seuraksi.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!