Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Elvin KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2017
Koko: n. 39 cm / 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea, ystävällinen

4.1.2020

Juoksentelin Panevezyksen kaupungilla joku ihme sininen narunpätkä kaulassa. Meidän tarhan omistaja näki minut ja menin hänen luokseen ihan iloisena. Yhdessä videossa näet juuri sen hetken kun minut saatiin kiinni kadulta.

Koirat haisee kaikenlaisille jutuille, mutta minun hajuni oli erikoinen. Tupakka, alkoholi, savu, vanha home. Turkkissani juoksi kirppuja. Kylkiluut paistoivat. Tarhani omistaja mietti hetken ja yritti päättää, kuinka aktiivisesti hän haluaisi etsiä entisiä omistajiani. Ei kovin aktiivisesti hän päätti. Hän ei juoksisi koputtelemassa jokaisen talonreppanan ovea kysymässä onko tämä teidän kovasti kaivattu rakas lemmikkinne. Minä ansaitsisin paremman elämän.

Olen ollut tarhalla lokakuusta 2019 lähtien ja olen oikein reipas ja rohkea pikkukoira. Kuvittele, miten kaunis minusta tulee, kunhan saisin vähän lihaa luiden päälle ja turkkini saisi kiiltoa ja harjausta.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-