Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Engelo ♂ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01.2019

Koko: n. 65 cm (31 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rennon rohkea ja ystävällinen

12.5.2020

Meidät saatiin kiinni maaliskuussa 2020 ja tuotiin tarhalle. Sanon meidät, koska minä kuljeskelin viikon ajan kylillä kaverini Klajunaksen kanssa. Olimme kyllä hassuja, kuin Majakka ja Perävaunu. Minä iso ja nuori, ystäväni pieni, karvainen ja vanha. Pikku Klajunas kipitti perässäni ihan koko ajan ja minä suojelin häntä ja odottelin aina kun hän jäi jälkeen.

Meidät on hylätty jostain, kun yhtäkkiä vain ilmestyttiin kylän kaduille eikä kukaan tiennyt mistä. Joskus ihmiset täällä ajaa tarpeettomat koiransa kauas kotoota toiselle kylälle, että ei löydettäis takaisin kotiin ja että jonkun muun pitäisi huolehtia meistä.

Nyt asutaan Klajunaksen kanssa samassa häkissä ja meidän ystävyys vain jatkuu. Olisihan se unelma, jos löydettäisiin yhteinen koti. Tarhan porukka tietää varsin hyvin, että se on vain unelma. Pääasia olisi, että löydettäisiin oma koti.

Minusta tulee hieno kotikoira, olen rohkea ja ystävällinen ja nuori, koko elämä on vielä edessäni. Silmäni ovat upeasti puoliksi siniset ja puoliksi ruskeat, tällaisia silmiä ei ole kenelläkään. Menneisyyteni möröt näkyvät siinä, että arastelen ihmisen kovaa ääntä ja äkillisiä liikkeitä. Kaupungissa käveleminen on outoa, muutun rohkeasta ja iloisesta kovasti nöyräksi kun joudun kävelemään liikenteessä. Varmasti tottuisin siihenkin.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Minä ja ystäväni Klajunas