Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Flokis nyk. Hessu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 08.2019
Koko: n. 48 cm / 11 kg (kasvaa isoksi)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: huoleton, leikkisä, rohkea

4.1.2020

Minä hurmaava, rohkea jättiläisvauva olen ollut tarhalla lokakuusta 2019 asti. Alan olla kohtapuoliin rokotusten kohdalta kunnossa ja valmis matkaan. Uusia seikkailuja, uusi koti.

Isäni on husky ja äitini monisekarotuinen koiruus. Olen vahinkopentu Liettuan maaseudulta. Vanhojen kunnon perinteiden mukaan perheeni tappoi kaikki kolme tyttöpentua ja jätti jäljelle kaksi poikaa, minut ja veljeni, jonka perhe lahjoitti jonnekin muualle maaseudulle tuomittuna elämään ketjun päässä vahtikoirana.

Surullista, ikävää, epätoivoista maalaiskoiran elämää. Onneksi täällä on ihmisiä, jotka taistelevat joka päivä meidän kaikkien koirien puolesta. Äitikoira on nyt steriloitu ja perheelle on yritetty kertoa, että paras tapa välttyä vahinkopennuilta on steriloida ja kastroida koirat, ei tappaa vahinkopentuja vuosi toisensa jälkeen.

Yksi koira, yksi piha toisensa jälkeen, kärsivällisesti, luovuttamatta. Me uskomme, että vahinkopentujen tarinat loppuvat muutaman vuoden kuluttua.

Sitä odottaessa, minä olen elossa, tarhalla ja ansaitsen parhaan mahdollisen koiranelämän.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-