Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

France Siirtynyt sateenkaarisillalle 9/2021. Hyvää matkaa!

Syntymäaika / Ikä arvio: 08.2019
Koko: n. 32 cm, 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 08.2021

Luonne: hellä, ystävällinen, rauhallinen

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

26.8.2021

Täällä pikkukylässä, josta minut haettiin turvaan, kaikki tietävät kaikkien asiat. Minä ilmestyin kuin tyhjästä pentuni kanssa, en ollut kenenkään paikallisen koira. Se on merkki siitä, että joku halusi päästä minusta eroon ja ajoi minut toisesta kylästä tänne ja päästi vapaaksi pellolle. Sitä tapahtuu.

Joku kyläläinen otti pentuni, onhan nuorille ja terveille pikkukoirille paljon kysyntää ja laittoi minut kiertoon kunnes päädyin tarhalle. Näin meitä pikkukoiria heitellään paikasta toiseen. Ei voi kuin toivoa, että pentuni pääsi hyvään kotiin. Todennäköisesti ei.

Minä olen nyt tarhan vapaaehtoisen kotihoidossa. Vapaaehtoisella on ollut kotihoidossa varmaan sata koiraa. Ainakin. Hän on ihana, isosydäminen nainen, joka käyttää vapaa-aikansa koirien ja puutarhan hoitoon. Puutarha kukoistaa ja niin myös me koirat. Nainen saa ujoimmankin hoitokoiran avautumaan ja luottamaan ihmiseen. Naisella on mahtava koirakokemus. Kun hän sanoo, että minä olen UPEA koira, siinä ei ole kysymysmerkkiä. Hoitajani on ihan rakastunut luonteeseeni. Olen ihmisrakas, rauhallinen, viisas, älykäs, helppo, hauska elinkumppani. Etsitkö sellaista?

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!