Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Grifas ♂ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 01.2020
Koko: n. 35 cm, 6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 08.2021
Luonne: kiltti, ystävällinen, iloinen ja rakastava


Grifas ♂ castrated

Age estimate: 01.2020
Size: 35 cm, 6 kg
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 08.2021
Character: kind, friendly and loving


In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

30.08.2021

Elokuisena päivänä Mazas Draugasin tarhaan otti yhteyttä erään pienen kaupungin kunnallinen tarha, joka tarvitsi apua. Tarhalla oli paljon koiria, joiden aika oli uhkaavasti lähenemässä loppuaan koirien ylläpitoon ja huolehtimiseen liittyvien resurssiongelmien vuoksi. Heille ei myöskään millään tuntunut löytyvän uusia koteja, ainakaan tarpeeksi nopealla aikajänteellä.

Koiria ei millään haluttu lopettaa, sillä tarhan työntekijöiden mukaan kaikilla lopetusuhan alaisilla karvakorvilla –minä mukaan lukien– on mitä ihastuttavin, uniikki luonne. Siispä kunnallisen tarhan nuoret, eläinrakkaat ja kekseliäät työntekijät ryhtyivät etsimään apua, ja niin kuin vanha sanontakin kuuluu, etsivä löytää: Mazas Draugas kuuli avunhaukahduksemme, ja pian sekä minä että moni muu pieni koira pääsi turvaan yksityiselle tarhalle.

Eivätkä hyvät uutiset suinkaan lopu vielä tähän: Yhteisen pelastusoperaation seurauksena kunnallisen ja yksityisen tarhan työntekijät alkoivat puhumaan toistensa kanssa enemmänkin ja huomasivat tulevansa loistavasti juttuun. He jakoivat toisilleen paljon tarinoita meistä koirista, ja kaikista tärkeimpänä he keskustelivat yhteisistä, jaetuista arvoistaan. Jokaiselle heistä on tärkeintä meidän koirien terveys ja hyvinvointi. He eivät voi sietää valehtelua, eivätkä koirien huonoa kohtelua. On todella surullista, miten paljon sellaistakin, epäasiallista käytöstä esiintyy koiratarhoilla.

Nyt voin ilolla ilmoittaa, että nämä kaksi tahoa, pikkuisen kaupungin kunnallinen tarha ja yksityinen Mazas Draugasin tarha ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Heidän tavoitteenaan on yhdessä turvata meille kodittomille koirille niin hyvä ja valoisa tulevaisuus kuin suinkin vain mahdollista.

Tähän yhteistyön ketjuun liittyy myös oleellisesti suomalainen Pet Rescue Finland, koska kaikille pelastetuille koirille ei kertakaikkisesti vain löydy koteja täältä, kotimaastamme Liettuasta. Te suomalaiset koiranomistajat ja koiran omistamisesta haaveilevat olette kullanarvoinen osa tätä pitkää, ihanien ihmisten ketjua, jota tarvitaan, kun minunlaisia pikkukoiria pelastetaan ja saatetaan kohti onnellisempaa elämää ihmisen parhaana ystävänä.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communikate in English, please use this form application for adoption


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!