Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Gubi nyk. Pihka KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 05.2019
Koko: n. 40 cm, 7 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: hyväksyntää kaipaava, nöyrä

26.6.2020

Minun ja kaverini tilanne oli niin huono, että jopa viranomaiset reagoivat ja hakivat meidät pois. Laillisesti. Eläinsuojelijoiden ei tarvinnut varastaa meitä, valehdella omistajille, hiipiä pihalle kun omistajat ovat levolla ja viedä meitä pois. Riitti se, että naapurit soittivat viranomaisille ja kertoivat, että tuolla talossa koirat eivät saa ollenkaan ruokaa. Viranomaiset tulivat paikalle ja totesivat, että taitaa olla totta. Vähän laihoja koiria.

Näet videoistamme, millainen olin kun minut haettiin ja minkä ihmeen pelkästään parin kuukauden ruokinta ja hoito tarhalla on tehnyt minulle. Olen jo normaalin näköinen koira. Tulin tarhalle huhtikuussa 2020.

Tällä hetkellä olen sellainen koira että sanon koko ajan "olenko kiltti tyttö, olenko kiltti tyttö, olenko kiltti tyttö". "Ethän vaan lyö, ethän vaan lyö, ethän vaan lyö".

Tarvitsen perheen joka kertoo minulle sata kertaa useiden kuukausien ajan, että olen kiltti tyttö ja kukaan ei enää lyö minua. Ei ikinä enää.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-