Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Joni ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 11.2018
Koko: n. 44 cm, 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea, ystävällinen

22.5.2020

Minun tarinani oli täällä Pet Rescue Finlandin sosiaalisessa mediassa kun minut löydettiin tästä autiorakennuksen roskien keskeltä. Lähellä asui alkoholisoituneita ihmisiä jotka eivät minusta välittäneet vähääkään, onneksi naapurit huomasivat minut. Onneksi tämän pikkukunnan johdossa on uusia ihmisiä, joille eläinten oikeudet ovat tärkeitä.

Usein viranomaiset eivät vähempää välittäisi surkeissa oloissa elävistä koirista. Ihmisiä pitää auttaa ensin, he sanovat. Koiran kuuluukin elää ulkona, he sanovat. Ei meillä ole aikaa juosta jokaisen koiran perään, he sanovat. Koira on toisen ihmisen yksityisomaisuutta, ei me voida tehdä mitään, he sanovat. Laki ei anna meille oikeutta ottaa koiraa pois, he sanovat. Mutta ajat ovat muuttumassa. Oli ihan mahtavaa, että viranomaiset reagoivat minun tilanteeseeni ja tulivat eläinsuojelijoiden kanssa ottamaan minut pois omistajiltani. Huonosti kohdeltujen koirien tilanne alkaa näyttää valoisammalle täällä kotimaassani Liettuassa, pieni askel kerrallaan.

Koirat ovat mahtavia eläimiä, koska minulla ei ole mitään katkeruutta tai pelkoa menneisyydestäni. Rakastan ihmisiä ja iloitsen tästä hetkestä. Iloitsen huomiosta, rapsutuksista, ruuasta, liikkumisesta. Olen tullut tarhalle ihan vastikään, huhtikuussa, joten minua valmistellaan omaan kotiin vähitellen.

Yleensä meille juuri tarhalle tulleille koirille tehdään ihan heti madotus, sirutus, raivotautirokotus ja meidät tyttökoirat steriloidaan saman tien. Meillä voi olla juoksu tulossa tai vaikka vahinkopennut jo uunissa, joten parempi sterkata ajoissa. Sitten henkäistään vähän, syötetään hyvää ruokaa, odotetaan voimistumista, vahvistumista ja jatketaan madotusta ja rokotuksia.

Uusi maailman paras perheeni voi asettua jo jonoon minua kyselemään.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Näin minut löydettiin