Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Juode nyk. Jasmin KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 08.2016
Koko: n. 35 cm / 9 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, ystävällinen

15.9.2019

Miten päädyin tarhalle? Minut ajettiin pois pihaltani. Olen sellaisia koiria, joilla jotenkin niinkuin on koti. Siis meillä on piha jossa hengaillaan muiden koirien kanssa. Synnytetään pentuja. Kerjätään ruokaa. Sitten joku päivä talossa asuvalle ihmiselle riittää ja ajavat meitä pois.

Joskus sitten päädytään naapurin pihalle ja naapurit on vihaisia kun ne tietää mistä pihalta me koirat tullaan eikä nekään halua ylimääräisiä koiria. Niin me sitten vaelletaan. Kaikki kylän ihmiset kyllä tietää miltä pihalta meidän on ajettu pois.

Onneksi joku sitten jossain vaiheessa soittaa eläinsuojeluihmisille. Yleensä kesän lopulla kun alkaa tulla kylmät ilmat ja jollekin ihanalle ihmiselle käy sääli palelevia koiria. Tulin tarhalle elokuussa 2019. Tarha on minulle hyvä paikka ja se on minulla ja kaltaisilleni lupaus paremmasta tulevaisuudesta paremmassa perheessä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-