Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keite KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 2017
Koko: n. 34 cm / 6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, itsenäinen, leikkisä

23.12.2019

Taas sellainen piha! Nämä pihat eivät lopu millään. Ainoastaan steriloimalla koiria. Yksi kerrallaan, aina tuntien, että on askeleen jäljessä. Isoäiti ja 14 koiraa. Onneksi meidät löydettiin. Nyt alkaa pitkä työ. Yksi kerrallaan meitä ajetaan 100 km päähän eläinlääkärille. Madotukset, rokotukset, sterilointi. Tarhalle. Kärsivällisyyttä pikkuiset, kohta tulee teidän vuoronne. Isoäidille jätetään koiranruokapusseja, ettei koirien tarvisi nähdä nälkää uutta elämää odottaessa.

Tulin tarhalle syyskuussa 2019 ja vähitellen me kaikki 14 koiraa päästään turvaan. Olen iloinen ja leikkisä, tosi mukava koira, sanovat. Kun meidän aitauksia siivotaan, niin juoksen iloisena ihmisten luokse ja leikin muiden koirien kanssa. Olen itsenäinen, en seuraa ihmisiä joka koloon, vaan löydän omaa tekemistä ja olen ihan onnellinen. Olen itsevarma, ehkä vähän mäyrismäinen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-