Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kentas nyk. Dante KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 09.2015
Koko: n. 40 cm / 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, ystävällinen

14.1.2020

Tulin tarhalle syyskuussa 2019 ja onpas aika jo vierähtänyt nopeasti. Tarha ei ole hullumpi paikka, ainakaan verrattuna siihen, miten ennen elin. Isoäiti ja 14 koiraa eikä rahaa ruokaan.

Tällaiset pihat eivät näytä loppuvan millään. Mutta eläinsuojelijat eivät anna periksi ja tekevät työtään hitaasti mutta varmasti. Yksi koira, yksi piha kerrallaan. Steriloimalla koiria.

Isoäidin piha on nyt lähes tyhjä. Isoäidille jäi lemmikiksi yksi koira, steriloitu. Vahinkopentuja ei pääse tulemaan ja yhden koiran ruokkiminen onnistuu. Kyllä siinä menikin aikaa, mutta se kannatti.

Kun adoptoit minut, tuet yhdistystä, joka tekee tätä hidasta ja vaikeaa, mutta ehdottoman tärkeää työtä. Steriloi koiria. Ei vahinkopentuja!

uomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-