Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kerbis ♂ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2013
Koko: n. 43 cm, 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rakastavainen kaikkien ystävä

8.10.2020

Tulin tarhalle toukokuussa 2020 aika huonossa kunnossa. Olin vaeltamassa Panevezyksen kaupungissa, ei siis edes mikään pikkukylä edes ja ilmeisesti olin ollut jossain vaiheessa auto-onnettomuudessa. Onnuin pahasti ja onnun vieläkin.

Tulin tänne Pet Rescue Finlandin sivuille ensin etsimään rahoitusta jalkani leikkausta varten. Kävin kahdenkin erikoiseläinlääkärin luona ja jalkani kuvattiin ja tutkittiin. Ensin minut piti leikata, mutta pitkän harkinnan jälkeen eläinlääkäri päätti, että leikkaus ei sittenkään olisi oikea juttu. Minun pitäisi vahvistaa lihaksiani ja niin vanha vamma, onnettomuuden jälkeen väärin luutunut jalkani, ei vaivaisi minua niin paljon. Lahjoitin ihanien ihmisten lahjoittamat rahat tarhakaverilleni selkäleikkausta varten ja tulin tänne etsimään omaa kotia.

Kyllä, olen vähän riskikoira. En tiedä mitä eläinlääkärit Suomessa sanoisivat jalastani. Olisi mahtavaa, jos pääsisin hierontaan, fysioterapiaan, saisin ehkä lääkitystä. Kaikkea sitä, mitä kotimaassani ei ole tarjolla. Yksi pikku juttu, en myöskään kuule. Huonokuuloisuuteni ei ole löytynyt syytä. Valmistaudu eläinlääkärinkuluihin ja isoon työhän terveyteni ylläpitämiseksi ja jalkani kuntouttamiseksi. Suomessa olisi niin paljon enemmän mahdollisuuksia kuin kotimaassani.

Olen vielä kaiken lisäksi seniori koira. Onko minulla mahdollisuutta löytää oma koti?

Olen täällä, koska kaikesta kokemastani huolimatta olen aivan ihana koira. Rakastan ihmisiä, suhtaudun kaikkiin ystävällisen rauhallisena, etsin huomiota. Tulen kaikkien koirien kanssa toimeen. Kun porukat tulevat tarhalle, pääse aina vapaana juoksentelemaan ja tervehtimään ihmisiä ja seurustelemaan koirien kanssa. Olen tarhan luottokoira.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla sekä talutushihna.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.