Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kube ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 08.2016
Koko: n. 39 cm / 11 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, vaatimaton

8.9.2019

Taas sellainen piha! Nämä pihat eivät lopu millään. Ainoastaan steriloimalla koiria. Yksi kerrallaan, aina tuntien, että on askeleen jäljessä. Isoäiti ja 14 koiraa. Onneksi meidät löydettiin. Nyt alkaa pitkä työ. Yksi kerrallaan meitä ajetaan 100 km päähän eläinlääkärille. Madotukset, rokotukset, sterilointi. Tarhalle. Kärsivällisyyttä pikkuiset, kohta tulee teidän vuoronne. Isoäidille jätetään koiranruokapusseja, ettei koirien tarvisi nähdä nälkää uutta elämää odottaessa.

Nyt on tullut minun vuoroni lähteä hakemaan parempaa elämää 14 kaverin luota. Olen suloisen vaatimaton, rauhallinen tarkkailija. Ehkä sisälläni on jossain leikkisä, villi, nuori koira, mutta se selviää vasta kun pääsen omaan kotiin. En tiedä vielä mitä on olla oikea koira.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

9.4.2020 Kevät terveiset tarhalta!

Isoäiti ja hänen 14 koiraansa