Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Laja KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 12.2018
Koko: n. 50 cm / n. 15 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: Iloinen sekä huoleton ja hiukan itsepäinen

31.3.2020

Olen ollut tarhalla marraskuusta 2019 asti. Olen iloinen ja huoleton tyttö, rakastan muita koiria ja haluan kutsua heitä kaikkia leikkiin kanssani. Energiaa minulla riittää vaikka koko tarhan koirille jaettavaksi. Olen vahva ja itsepäinen. Nuo tarhan tytöt ovat yrittäneet opettaa minulle kuuliaisuutta ja temppuja ja huomanneet, että joskus korvani sulkeutuvat täysin ja osaan laskelmoida, koska totteleminen kannattaisi ja koska teen mielummin just sitä mitä minua huvittaa. Rakastan leluja ja leikkimistä. Rohkea, hyväntuulinen. Minun kanssani elämässäsi ei ole tylsiä päiviä.

Kuljeskein Birzain kaupungin kerrostalojen pihoilla useita viikkoja, kunnes ihmiset soittivat tarhalle ja minut haettiin pois. Liettuan maaseudun tilanteen tuntien olen varmasti ollut jonkun syrjäisemmän talon ketjukoira ja olen päässyt irti ketjusta. Kuvittele, jos sinun elämäsi olisi aina vain parin metrin mittainen ketju eikä yhtään ihmiskontaktia? Siksi me ketjukoirat yleensä lähdetään karkuun lujaa ja kauas, jos vain päästään.

Haluan ihmisen parhaaksi ystäväksi, seuraksi metsävaelluksille, temmeltämään muiden koirakaverien kanssa. Kotimaassani on paljon hylättyjä koiria, joten minun on vaikea löytää kotia. Ketjun päähän minua ei enää haluta antaa. Ansaitsen enemmän.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-