Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lake KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 07.2018
Koko: n. 50 cm / 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä energiapakkaus

1.7.2019

Edellytys minun perheelleni olisi se, että jaksaisivat intoiluani ja pysyisivät perässäni. Olen villi, kuriton pakkaus elämäniloa ja energiaa. Olen ihan pellolla kasvanut ja varmasti kiipeän pöydälle ja hyppään kaikkien vierailevien tätien päälle. Tulen toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Minulla oli perhe täällä maaseudulla keskellä ei mitään ja nyt minusta tuli TARPEETON. Niinkuin vanha rätti. Äläkä luulekaan että elin perheessäni sohvalla ja lauantaimakkaraa syöden. Kerroinhan, että olen asunut pellolla. Joskus Liettuan maaseudulla koira on vähän kuin kana. Mieti kanoja miten ne kulkee ympäri pihaa ja etsii siemeniä ja rapsuttaa multaa. Niin me koirat eletään. Ai niin, paitsi joskus me ollaan ketjussa kiinni, eli rapsimisaluetta on vähän rajoitetusti.

Äläkä pliis kysy olenko sisäsiisti ja osaanko kulkea remmissä. En osaa yhtään mittään. Muista vain se, että olen koira ja minun sisälläni on sellainen koirageeni että haluaisin olla ihmisen paras ystävä. Paljon työtä ja rakkautta ja minusta tulee ihan salonkikelpoinen neito.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-