Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lardis ♀ leikattu

Syntymäaika / ikä arvio: 2013
Koko: n. 40 cm / 15 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, energinen, kaikkien kaveri

6.1.2020

Olen ollut tarhalla kesäkuusta lähtien. Olenkohan liian vanha paikallisille adoptioperheille? Älä katso ikääni, minusta saat mitä ihanimman perheen ystävän. Olen aina valmis leikkimään palloilla ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja eläinten kanssa. Olen oikea energiapakkaus ja hyvänmielen koira.

Omistajani asunnossa oli tulipalo ja jouduin lähtemään tarhalle pikavauhtia. Koirat ovat mahtavia, sanon itsekin, koska en muistele menneitä enkä murehdi palanutta kotiani ja menetettyä omistajaani. Elän tätä hetkeä ja olen onnellinen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-