Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lardis nyk. Tomas ♂ KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2012
Koko: n. 40 cm / 15 kg
Sijainti: Suomi
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, energinen, kaikkien kaveri

11.3.2020

Hups vaan ja olikin Suomessa.
Minä reipas matkaaja saavuin Suomeen ja pääsin esittelemään itseäni löytöeläinpäiville 7.3.2020. Jos joku sanoo, että se on liian rankkaa juuri tarhalta tulleelle koiralle, niin minä sanon että puppua.
Oli ihan super kivaa, kun sain esitellä kuinka hienosti osaan leikkiä pallolla ja ottaa koppeja ja rapsuttajia riitti ihan kokoajan. Mikä voisikaan olla parempaa.

Tapasin tapahtumassa paljon koiria ja moikkailimme rennosti ohimennen tai kävinne heittämässä nuuskaisuterkkuja. Joskus joku korotti vähän ääntä, mutta nekin meni nopeasti ohi.

Tapahtumasta pääsinkin sitten kotihoitoon ja täällä nyt sitten olen kotia etsimässä.
Meitä on kolme kaverusta (poikia) samassa talossa, yksi kissa ja hienosti menee. Minä touhottelen kovasti ja olen kaikessa mukana. Osaan toki välillä rauhoittua sohvallekin ja nautia unista tai rapsutuksista, mutta parasta on kuitenkin touhuaminen.
Minusta tulisi super hyvä kaveri jollekin, joka rakastaa luonnossa liikkumista. Ulkoilu on tosi kivaa ja nuuskittavaa on paljon.
Ja tietty jos uusi kotini olisi täynnä palloja ja vinkuleluja, niin vielä parempaa.

Jos etsit kaveria, joka mielellään puuhailee kanssasi ja jonka kanssa voi heitellä palloa, niin tässä mä olen ja älä pelästy arvioitua ikääni, kukaan ei usko että olisin syntynyt 2012. Kaikki sanovat että olen aivan varmasti nuorempi, mutta kuka tietää?

Minun kanssa voisi harrastaa vaikka nenä työskentelyäkin. Katsopa vaikka!!

Ennen Suomeen tuloa

6.1.2020

Olen ollut tarhalla kesäkuusta lähtien. Olenkohan liian vanha paikallisille adoptioperheille? Älä katso ikääni, minusta saat mitä ihanimman perheen ystävän. Olen aina valmis leikkimään palloilla ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja eläinten kanssa. Olen oikea energiapakkaus ja hyvänmielen koira.

Omistajani asunnossa oli tulipalo ja jouduin lähtemään tarhalle pikavauhtia. Koirat ovat mahtavia, sanon itsekin, koska en muistele menneitä enkä murehdi palanutta kotiani ja menetettyä omistajaani. Elän tätä hetkeä ja olen onnellinen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-