Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Latvis ♂ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 04.2016
Koko: n. 40 cm, 11 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ihmisrakas, hellyyttä hakeva

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

18.7.2021

Tulin tarhalle maaliskuussa kaverini Sokoladiksen kanssa. Sokoladis sai nimensä siitä, kun hänen turkkinsa on niin ihanan suklaanruskea. Minä sain nimeni Latvis sen takia, että omistajamme oli latvialainen. Me näemmä asuimme Liettuan maaseudulla, sellaisella paikalla joka on ihan lähellä Latvian rajaa. Jopa se liettuan murre mitä ihmiset täällä puhuu, on tosi samankuuloista kuin latvian kieli.

Tiedätkö mitä? Sokoladis sai kodin Suomesta ja hän on nyt nimeltään Carl Gustav Sokoladis ja hänellä on oma Instagram tili, mitä se sitten tarkoittaakin. Minäkin haluan nyt Suomeen, haluan uuden hienon nimen ja oman Insta tilin. Sekä paljon nameja ja rakkautta.

Olen niin innoissani ihmisistä ja haluan huomiota ja rapsutuksia koko ajan. Olen elänyt koko elämäni ulkona ilman rakkautta ja nyt haluan korvata kaiken yksinäisyyden. Minusta joku saa todellakin ihmisen parhaan kaverin.

Liettuan maaseutu tyhjenee ja taas yksi mökki jäi ilman asukkaita. Ihmiset vanhentuivat, joutuivat sairaalaan ja pihan pikkukoirat kerättiin tarhalle. Mökki jää autioksi. Pieni puinen mökki, vanhat omenapuut, koirankopit, kaivo. Lehmästä on luovuttu jo ajat sitten, kanoja vielä muutama. Nuoret lähteneet isoihin kaupunkehin tai ulkomaille töiden perässä.

Piha kerrallaan maaseutu tyhjenee hylätyistä koirista. Joillakin pihoilla koirat ovat lisääntyneet holtittomasti. Joillekin pihoilla apu tulee liian myöhään. Uudet kodit, steriloinnit. Jos jaksaisi vielä pari vuotta, niin maaseudulle ei jäisi yhtään hylättyä koiraa. Tilanne ei ole toivoton.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Entinen kotini maaliskuussa 2021

Tarhalla kavereiden kanssa

Olen aika komea vaikka itse sanonkin