Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lepsis nyk. Repe KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 36 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, lapsirakas

12.1.2020

Minut löydettiin kyliltä ihan pienenä pippurina ja kesäkuussa 2019 pääsin tarhan vapaaehtoisen siirtolapuutarhamökille hoitoon. Täällä on muitakin koiria ja ystäväni Ogis tuossa just vähän aikaa sitten lähti Suomeen omaan kotiin.

Olen täällä tutustunut myös kissoihin ja vapaaehtoisen lastenlapset leikkii minun kanssani usein, siksi voikin sanoa että olen tottunut lapsiin ja tykkään heistä. En pääse tutustumaan isoon maailmaan kovinkaan paljon, joten on varmaan luonnollista että uudet paikat ja uudet ihmiset tekevät minusta vähän ujon. Olen kuitenkin utelias ja uteliaisus voittaa pelon. Uuden perheen pitää olla kuitenkin rakastavan kärsivällinen ja auttaa minua kasvamaan iloiseksi ja rohkeaksi maailmankansalaiseksi.

Tarhan vapaaehtoinen eli sijaisäitini syöttää meitä koiria vähän liikaa ja sitten emme pääse oikein lenkeille, joten minulla on jo näin nuorena ylipainoa. Joillekin ihmisille rakkaus merkitsee ruokkimista vaikka eihän se näin ole. Pikkudieetti olisi myös paikoillaan uudessa perheessä.

Olen varmasti maaseudun vahinkopentu, joka olen lähtenyt vaeltamaan pihaltani tai ihmiset ovat tahallaan vieneet minut pois kodista ja jättäneet vieraaseen paikkaan, ettei tarvisi miettiä mitä minun kanssani sitten tehdä.

Minun järjestöni, jonka sivuilla olen, niin jatkuvasti steriloi koiria, ettei tällaisia vahinkopentuja kuin minä pääsisi syntymään. Olisi hurjan tärkeätä, että kaikki koiranpennut syntyisivät maailmaan toivottuina. On myös hurjan tärkeätä, että jos adoptoit koiranpennun niin et adoptoi pentutehtailtua koiraa etkä sellaista vahinkopentua, jonka äitiä ei yhäkään steriloida ja vahinkoja pääsee syntymään jatkuvasti.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-