Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Lete ♀ leikattu VARATTU

Koko: n. 35 cm
Ikä: arviolta n. 8 vuotta
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, eläväinen, älykäs, huomaavainen kaikkien kaveri

12.1.18

Kuulkaas arvon ihmiset, on sellainen juttu että tälle leidille on varattu matka Suomeen.
Minä ja kaverini Mucas joka on saanut jo oman perheen matkaamme yhdessä Suomeen ja minä pääsen kotihoitoon Mucaksen perheeseen.

Minua on nyt puunattu ja tuunattu valmisetluiden merkeissä. On käyty eläinlääkärillä, missä oli muuten hurjan kivaa. Ottivat kaikenmaailman verikokeita ja kakkakikkareidenikin perässä juoksentelivat! Kummalliaia nuo ihmiset...
Minulla oli kuulemma kaikki hienosti. Ensin hieman huolestuivat kun sydämmestäni kuului jotain, mutta erikoiseläinlääkärillä tutkittiin uudestaan ja ei mitään löytyt. Olen siis ihan valmis paketti matkaamaan Suomeen kotihoitoon tai toki mieluummin suoraan omaan kotiin.

Minä olen sellainen iloinen, reipas ja helposti käsiteltävissä oleva seniorelady.
En olisi ikinä uskonut, että minä voin saada tällaisen mahdollisuuden kaiken elämässäni kokemani jälkeen. Voin vielä saada oman kodin, jossa minua rakastetaan ehdoitta ja voin käydä kävelyillä yhdessä minun oman perheeni kanssa. Voiko parempaa toivoa?

24.11.17

Muutaman päivän ajan minä ja ystäväni Mucu kuljettiin ympäri maaseudun tienvarren bussipysäkkiä. Bussit tuli ja meni ja ihmisiä kulki edestakaisin, mutta ei me löydetty sitä mitä me etsittiin. Joku oli tuonut meidät siihen pysäkille ja jättäneet ja me odotettiin, että se tulisi hakemaan meidän takaisin. Takaisin kotiin. Aika varmasti meillä on ollut vanhemmanpuoleinen omistaja ja hänen jouduttuaan sairaalaan omaiset eivät ole jaksaneet meistä välittää. Bussipysäkki on sikäli kiva hylkäyspaikka, kun tässä on aina ihmisiä ja joku varmasti meidät nappaisi mukaansa.
Muutaman päivän jälkeen ihmiset tosiaan soittivat eläinsuojeluyhdistykselle että hakisivat meidät pois. Me voitaisiin vaikka jäädä auton alle ja talvikin on tulossa.

Nyt minun kuulemma pitäisi mainostaa itseäni että saisin uuden eläkeläiskodin. Mitäs sanoisin? Olen rauhallinen, eläväinen, älykäs, huomaavainen, nöyrä mutta rohkea, tulen toimeen koirien ja ihmisten kanssa. Siis ihanteellinen sohvaseura.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?