Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

LileKOTIUTUNUT
Koko: alle 40 cm
Syntymäaika / Ikä arvio: 2018
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: utelias ja leikkisä

20.5.2019

Joskus ihan mietityttää, etteikö ihmiset ymmärrä mitä aarteita ne hylkää ympäri maaseutua. Katso minua? Oletko nähnyt mitään ihanampaa. Kiltti, nuori, pieni tyttökoira ja kaunis kuin karkki.

Kiersin ympäri kyliä kerjäämässä ruokaa ja kevään aikana aloin kierrellä yhden talon ympärillä enemmän. Paikka näytti rauhalliselle ja minulle annettiin ruuantähteitä. Kiertolaiselämä teki minusta vähän varovaisen ja vähän ovelan kuin kettu. Tarvitaan paljon taitoja, että tällainen pikku sintti kuin minä selviää elävänä maaseututalvesta.

Tarhalla olen alkanut rentoutua ja päästää esille ihanaa koiramaisuuttani. Elämä on ihanaa!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-