Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MailaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 2013
Koko: n. 36 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ystävällinen, hellämielinen kaikkien kaveri

3.9.2019

Minut löydettiin kadulta jo pari vuotta sitten. Pääsin väliaikaiseen kotihoitoon erään tarhan ihmisten tutun luokse, mutta olin sielläkin ulkokoira. Väliaikaisuus kesti liian kauan, joten heti kun tarhalla vähän vapautui paikkoja, niin tytöt muisti minut ja toi tarhalle. En näyttänyt löytävän omaa kotia sitten millään, joten ehkä tarhalla enemmän ihmisiä näkisi minut.

Minut steriloitiin, mikä on tarhani tärkeä tehtävä, he eivät anna yhtään koiraa uuteen kotiin ilman sterilointia. Ei vahinkopentuja! Olin myös kasvattanut järkyttävän pörrökarvan, joten pääsin pesuun ja trimmaukseen. Turkkini on nyt superlyhyt eikä kovin kaunis, mutta kyllä se kasvaa.

Tulen toimeen kaikkien ihmisten kanssa, kaikkien koirien ja lapsetkin on ihan kivoja. Rakastan hellimistä ja olen vähän ujo, en mikään raju tai riekku. Elämä ulkona tai häkissä saisi riittää, minä jos kuka ansaitsisin oman sohvannurkan.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Lenkillä ystäväni Pikku Apinan kanssa

Pesun ja trimmauksen jälkeen

Reippaalla lenkillä