Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maxsas nyk. Taateli Siirtynyt sateenkaarisillalle 1/2021. Hyvää matkaa!

Ikä/ syntymäaika arvio: 2015
Koko: n. 35 cm / 6 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ystävällinen, iloinen

20.5.2019

Olipa kerran pieni, ruskea mökki ison metsän keskellä, kaukana kaupungin vilskeestä. Pienen ruskean mökin rappusilla istui pieni, ruskea koira. Istui ja istui, päivä kerrallaan, viikko kerrallaan, kunnes aikaa oli vierähtänyt jo yli kuukausi.

Pienen, ruskean mökin emäntä oli joutunut sairaalaan ja pieni, ruskea koira istui uskollisesti rappusilla emäntää odotellen. Aluksi naapurit olivat käyneet paikalla ja tuoneet mukanaan ruokaa. Sitten naapuritkin lakkasivat käymästä.

Se pieni, ruskea koira olen minä, Maxsas. Se on uusi nimeni. En halunnut millään lähteä niiden eläinsuojeluihmisten mukana. Halusin odottaa emäntääni. Minua ei haitannut se, että minulla ei ollut suojaa sateelta eikä ruokaa. Olen koira, olen uskollinen.

Eläinsuojelijoiden sydän aina vähän murtuu, kun he eivät osaa selittää asioita koirille. Olin kovasti hädissäni eikä kukaan osannut kertoa minulle että missä on omistajani, mihin me ollaan menossa omasta kodista?

He yrittivät sanoa, että pikkukoirien ei kuulu asua yksin nälissään ulkona. Että minulla olisi vielä mahdollisuus saada uusi, rakastava koti. Että omistajani ei ikinä tulisi takaisin.

En ole pelkästään pieni, ruskea koira. Olen täynnä rakkautta, iloisuutta ja uskollisuutta.

Tulin tarhalle huhtikuussa 2019. Tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-