Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maskis nyk. Max Siirtynyt sateenkaarisillalle 26.10.2020. Hyvää matkaa!

Koko: n. 60 cm / 20 kg
Ikä: arviolta n. 2 vuotta
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kiltti, nöyrä nuori poika

13.2.18

Se oli ihan kauhea naru jolla minut tuotiin tarhalle. Se naru kertoi paljon omistajistani. Sanoivat, että elleivät ota minua tarhalle niin ampuvat minut. Puhelimessa sanoivat, että heidän poikansa oli tuonut minut heille eivätkä he tarvinneet koiraa. Kun toivat minut tarhalle, sanoivat, että olivat tuoneet minut kotiin kun olin pentu ja minusta oli kasvanut liian iso. Kukaan ei siis tiedä kumpi näistä valheesta on totta. Totta on ainoastaan se, että nämä minun omistajat olivat tosi iloisia, kun saivat minut jätettyä tarhalle.

Eivät nämä tädit oikein kestäneet kuulla taas tuollaisia uhkauksia, että nuori, suloinen koira ammutaan vaan koska on tarpeeton omistajilleen. Minusta tulee kiva koira, vaikka olen pelästynyt ja pelkään ihmisen kättä vähän, olen kiltti ja nöyrä enkä pikkuisenkaan agressiivinen.

Sain uuden, hienon kaulapannan jotka jotkut suomalaiset olivat kuulemma lahjoittaneet minunlaisiani hylättyjä koiria varten. Sitten saan mahani täyteen suomalaista koiranruokaa. Kyllä se tästä pian alkaa uusi, parempi koiranelämäni.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-