Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mere ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 08.2017
Koko: n. 45 cm, 11 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 08.2021
Luonne: kiltti, ystävällinen, hauska


Mere ♀ sterilized

Age estimate: 08.2017
Size: 45 cm, 11 kg
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 08.2021
Character: kind, friendly, funny

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

13.11.2021

Hei!

Minä olen Mere, noin 4-vuotias iloinen prinsessa, ja etsin uutta kotiani.

Päädyin tänne Mazas Draugasin tarhalle, sillä omistajani ei enää pystynyt pitämään minusta huolta. Historiastani ei muuten tiedetä paljoa, mutta sen verran entinen isäntäni kuitenkin suostui tarhan henkilökunnalle kertomaan, että olen ostettu koira, kenties jopa ihan puhdasrotuinen beagle.

Kuvaus ostettu voi varmasti kuulostaa monelle teistä suomalaisista hieman erikoiselta huomiolta, mutta täällä Liettuassa rotukoirien kasvatus ja koirien ostaminen ei ole läheskään yhtä yleistä kuin Suomessa. Monet kotikoirat täällä ovat peräisin vahinkopentueista, ja on jo ylipäätään ihme, jos joku haluaa ottaa meidät kattonsa alle asumaan ja vielä huolehtia meistä.

Luonteeltani olen mitä iloisin pieni touhottaja. Häntäni ei lähes koskaan lopeta vauhdikasta vispaustaan, ei edes nukkuessani. Maailma on minulle päivä toisensa jälkeen aina yhtä ihmeellinen paikka, ja beaglemäiseen tapaani nenäni onkin joka hetki kovassa käytössä. Kokonaisuudessaan olen hoitajieni mukaan aivan ihastuttava, käytännössä täysin valmis kotikoira.

Vaikka olen todella kiltti ja sosiaalinen tyttö, niin ilmeisistä metsästyskoiran geeneistäni johtuen minulle etsitään jo ennestään koirakokemusta omaavaa kotia: Nenääni tunkeutuvat hajut kun saattavat ajoittain tehdä minut hieman kuuroksi ja uppiniskaiseksi.
Muutoin tulevalle kodilleni ei olekaan niin tarkkoja kriteereitä. Tärkeintä olisi vain se, että saisin kutsua seuraavaa kotiani omakseni koko loppuelämäni. <3


Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!