Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Meskyte KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 2013
Koko: n. 24 cm / 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen ja uskollinen

16.7.2019

Emäntäni kuoli ja tulin tarhan vapaaehtoisen luokse kotihoitoon maaliskuussa 2019. Olen elegantti, rauhallinen, rakastava ja ystävällinen koira. Todellinen ihmisen paras ystävä. Kuljen hoitajani kanssa usein ilman remmiä enkä lähde mihinkään hosumaan tai karkailemaan. Pysyn hänen jalkojensa juuressa ja nautin maisemista. Tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Olen hieman pulskassa kunnossa, myönnetään. Tykkään herkutteluhetkistä ja liikuntaakin voisi lisätä. Turkkini on mahtava ja vaatii oman työnsä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-