Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mikis ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 06.2013
Koko: n. 38 cm (14 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ystävällinen herrasmies

21.7.2020

Omistajani kuolivat ja omaiset toivat minut eläinlääkärille lopetettavaksi. Eläinlääkäri katsoi, että olen terve ja ystävällinen koira ja minulla olisi vielä monia vuosia edessäni ilahduttamassa jonkun perheen arkea. Niinpä tulin tarhalle.

Minun tarinani on aika yleinen. On se ihme, että koirien iäkkäillä omistajilla ei yleensä ole ketään koirarakasta sukulaista. Eikö kukaan ymmärrä, miten paljon iloa toin omistajilleni, kuinka olin heille rakas ja kuinka he varmasti haluaisivat, että minä saisin vielä elää?

Minun käytöksestäni huomaa, että omistajani olivat hyviä ihmisiä. Olen rohkea, luottavainen ja iloinen koira. Olen niin siisti, että en ikinä tee tarpeitani koira-aitaukseen vaikka pääsen ulos vain kerran-kaksi päivässä.

Toisaalta tyypillinen iäkäs koiranomistaja kotimaassani ei voisi vähempää tietää koiran hoidosta. Ei rokotuksia, madotuksia, kynsien leikkausta. Ateriani ovat varmaan olleet ruuantähteitä. Käyttäydyn tosi huonosti eläinlääkärillä, koska kaikki toimenpiteet ovat minulle uusia ja ihmeellisiä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-