Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Milta ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 2015
Koko: n. 30cm / 6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kiltti, vaatimaton

23.12.2019

Omistajani on 85-vuotias ja hänen terveytensä ei ole enää mikään hyvä. Hänellä ei ole mahdollisuuksia hoitaa minua. Samassa talossa asuvat hänen poikansa, tyttärensä ja lapsenlapset. Meillä on iso talo ja piha maaseudulla. En tiedä mitä kaikkien muiden ihmisten terveydessä on vikana, mutta kukaan ei halua hoitaa minua. Kumma juttu.

Olen vähän ujo ja tottumaton ihmisen rakkauteen. Yritän olla kovasti kiltti. Rauhallinen maalaistyttö, en nuori höpsöttäjä mutta ne vanhakaan. Suorastaan täydellinen pakkaus.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

13.4.2020 Kevät terveiset tarhalta!