Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mirksiukas/ Mirksiuke nyk. Mirks KOTIUTUNUT

Koko: n. 35 cm / 10 kg
Ikä: n. 7 v.
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: taskukokoinen, kiltti pikku neiti

1.8.18

Kaikkea sitä voikin tapahtua!
Tanha pitäjä oli viemässä minua kastroitavaksi ja eläinlääkäri kun otti minut vastaan hieman naurahti ja sanoi, että tätä kaveria ei voida kyllä kastroida! Sterilointi onnistuu kyllä...
Nauru raikasi eläinlääkäriasemalla ja niin siinä vain kävikin, että olinkin tyttö =)

18.3.18

Olen ihan kiltti, mutta vähän ujo pikkuinen koira. Tarinani on aika tavallinen, sanoisin. Olen ollut mummon elävä ovikello, ketjukoira, koirankoppikoira ja aika yksinäinen sellainen. Nyt mummoani ei enää ole ja olen kaikille tarpeeton.

Minulla on oikeus nauttia vielä oikeasta koiranelämästä mistä olen kuullut, ilman ovikellovelvoitetta ja ulkona asumista. Olen ihana taskukokoinen tappijalka.


HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-