Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mirta ♀ leikattu

Ikä: n. 2 vuotta
Koko: n. 60 cm / 22 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kaunis, älykäs, huomiosta nauttiva tyttö

13.11.18

Minun entisestä omistajastani ei oikein ole mitään hyvää sanottavaa. Hän löi minua aina välilllä, syötti jauhoja sekoitettuna veteen ja lopulta päätti ettei halua minua pihallaan ollenkaan. Onneksi minut pelastettiin ja pääsin kotihoitoon heinäkuussa.

Oli laiha ja kirppuinen ja todella pelokas. Menin koirankopin taakse piiloon ja pelkäsin ihmisen ääntä ja kättä. Maastouduin matoseksi heti kun joku puhui. No, se alkaa olla jo menneisyyttä.

Olen rohkaistunut ihan joka päivä. Painoa on tullut lisää, alan olla itseeni luottava, elegantti, upea koira. Olen oppinut kulkemaan remmissä ja nauttimaan elämästäni. Minua on kehuttu tosi älykkääksi kun opin niin nopeasti. Kaikkein eniten olen oppinut rakastamaan ja luottamaan ihmisiin. Kerjään rapsutuksia ja nautin huomiosta. Koirat ovat ihmeellisiä olentoja, sanovat ihmiset. Olemme valmiita luottamaan ja rakastamaan vaikka minkälaisten pahojen kokemusten jälkeenkin.

Onneksi maailmassa on niin paljon hyviä ihmisiä. Olen kotihoidossa paikassa, josta on lähtenyt Suomeen Piiku, Anda ja Muse. Ehkä nyt olisi minun vuoroni?


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-