Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MirtaKOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: n. 60 cm / 22 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kaunis, älykäs, huomiosta nauttiva tyttö

13.11.18

Minun entisestä omistajastani ei oikein ole mitään hyvää sanottavaa. Hän löi minua aina välilllä, syötti jauhoja sekoitettuna veteen ja lopulta päätti ettei halua minua pihallaan ollenkaan. Onneksi minut pelastettiin ja pääsin kotihoitoon heinäkuussa.

Oli laiha ja kirppuinen ja todella pelokas. Menin koirankopin taakse piiloon ja pelkäsin ihmisen ääntä ja kättä. Maastouduin matoseksi heti kun joku puhui. No, se alkaa olla jo menneisyyttä.

Olen rohkaistunut ihan joka päivä. Painoa on tullut lisää, alan olla itseeni luottava, elegantti, upea koira. Olen oppinut kulkemaan remmissä ja nauttimaan elämästäni. Minua on kehuttu tosi älykkääksi kun opin niin nopeasti. Kaikkein eniten olen oppinut rakastamaan ja luottamaan ihmisiin. Kerjään rapsutuksia ja nautin huomiosta. Koirat ovat ihmeellisiä olentoja, sanovat ihmiset. Olemme valmiita luottamaan ja rakastamaan vaikka minkälaisten pahojen kokemusten jälkeenkin.

Onneksi maailmassa on niin paljon hyviä ihmisiä. Olen kotihoidossa paikassa, josta on lähtenyt Suomeen Piiku, Anda ja Muse. Ehkä nyt olisi minun vuoroni?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-