Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MyrtaSiirtynyt sateenkaarisillalle 12/2020. Hyvää matkaa!

Syntymäaika / Ikä arvio: 10.2013
Koko: n. 34 cm, 8,5 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, ujo

19.11.2020

Elin kymmenen koiran laumassa isoäidin pihalla ja siitä muistona yksi jättimäinen lepakkokorvani on repeytynyt melkein puoliksi. Ruokaa on ollut vähän ja elämä on ollut selviytymistaistelua. Tulin tarhalle lokakuussa kuuden pentuni kanssa. Elämä täällä on yhtä outoa ja pelottavaa kuin entisessä kodissani. Tarhan porukat eivät voi odottaa sitä hetkeä, kun istun omalla sohvalla lämpimässä asunnossa kuin kuningatar ja uusi omistajani syöttää minulle namipaloja kesyttääkseni minut.

Tarhan porukat ottivat minut ihan isoon kaupunkiin ja puistoon kävelylle ja minun jalat katosivat heti tai niinkuin joku on mukavasti sanonut, minulle tuli neliraajahalvaus. Loppujen lopuksi porukat kantoivat minua koko kahden tunnin lenkin ajan. Onneksi olen melko pieni ja siro. En kuitenkaan kertaakaan hermostunut enkä rimpuillut enkä käyttäytynyt aggressiivisesti. Minussa on pikku prinsessaa tai kai lähinnä kuningatarta sisälläni. Tunnin kanniskelun jälkeen minut sijoitettiin nurmikolle ja jopa vähän nuuskin ympärilleni. Iso voitto sekin.

Kyllä ne minun jalkani vielä löytyvät, älä menetä toivoa. Olen parhaassa iässä oleva pikkusievä kuningattaren alku. Tarkkailen ympäristöäni isoilla fiksuilla silmilläni ja yritän parhaani mukaan ottaa selvää kaikista uusista asioista, joita ympärilläni tapahtuu. Yksi fiksuista silmistäni on vähän syntymävammasta johtuen pienempi kuin toinen, mutta se ei vaikeuta elämääni.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus.
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
-Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.