Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OdeKOTIUTUNUT

Koko: n. 45 cm
Ikä: arviolta n. 5 vuotta
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: älykäs, rauhallinen ihana neiti

22.4.18

Olen ollut tarhalla jo vuoden. Monta kertaa tuo Pet Rescue Finlandin traileri käy tässä pihalla ja minä saatan tarhakavereita onnelliselle matkalle omaan kotiin. Joka kerta ihmiset sanovat, että Ode, odota vielä vähän, kyllä sinäkin löydät oman perheesi.

Olen suloinen, hellä, kiltti tyttönen.

17.1.18

Minä odotan vielä kovasti omaa kotia. Vaikka ikää on jo karttunut nautin silti elämästä vaikka en ehkä ensimmäisenä olekaan hyppäämässä syliisi. Katselen mieluummin hetken etäämmältä mitä sinä touhuat ja tulen sitten lähemmäs tutustumaan ja osallistun mielelläni.

Olisi ihanaa päästä yhdessä kävelyille ja katselemaan maisemia. Vaikka aikuinen koira olenkin leikin silti mielelläni ja katson sinua aina hymyssäsuin.

27.10.17

1.10.17

Anteeksi kun en ole maailman kaunein koira. Olen ihan tavis tyttönen. Tiedätkö mikä on sisäinen kauneus? Minulla on kuulemma sellaista. Minusta säteilee rauhaa ja hyvyyttä. Olen älykäs ja käyttäydyn aina hyvin.

Odotan omaa kotiani ihan rauhassa ja hiljaa. En tee mitään numeroa itsestäni, en hauku enkä hyöri. Olen rauhallinen ja nenäni on harmaa, mutta en ole vielä mikään vanha koira. Kuulemma minun tuleva omistajani on onnekas.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-