Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Orris KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 10.2019
Koko: n. 44 cm / n. 11 kg (kasvaa isoksi)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea, onnellinen ja leikkisä

31.3.2020

Tulimme tarhalle tammikuussa 2020, me neljä veljestä. Sairastuimme heti tarhakoirien pahimpaan viholliseen, eli parvovirukseen. Minä selvisin. Olen laumasta vahvin, isoin ja rohkein. Olen johtajatyyppi. Nyt olen terve, onnellinen, leikkisä ja hirmuinen jättivauva.

Meidät oli heitetty pellon laitaan täällä Liettuan maaseudulla ja tulimme yhteen taloon kerjäämään ruokaa. Olemme selvästi vahinkopentuja. Kukaan ei enää tiedä millainen on äitikoiramme, saatikka isä. Ainoa mitä meistä tiedetään, on että olemme jättivauvoja ja emme yhtään itse ymmärrä, että olemme vahinkopentuja ja maaseudun riesa ja kodittomia sellaisia. Me olemme onnellisia, leikkisiä ja haluamme elää oikeata koiranelämää. Meillä on oikeus elää oikeaa koiranelämää.

Liettuan maaseudulla on vielä ihan liikaa vahinkopentuja. Jos kaupunkien koiranelämä on jo melkein täydellistä, niin maaseutu on eri lukunsa. Siksi Pet Rescue Finland on täällä ja haluaa steriloida mahdollisimman paljon maaseudun koiria, jotta meidänlaisia kodittomia vaeltelijoita ei enää olisi. Se on tärkeää.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-