Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pipiras nyk. Unto KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: s. 04.2019
Koko: n. 27 cm / 4,5 kg (kasvaa vielä, arvio jää pieneksi)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, rohkea, ystävällinen

15.9.2019

Olen vielä ihan pentu ja olen jo jollekin perheelle tarpeeton. Minut annettiin syntymäpäivälahjaksi ja tässä sitä sitten ollaan tarhalla. Lahjaksi saadun korun, vaatteen tai muun tavaran voi viedä takaisin kauppaan ja vaihtaa tai palauttaa. Koira on elävä. Koiraa ei saa antaa lahjana ihmiselle, joka ei ole koiraa ikinä halunnutkaan.

Tarhat käyttävät paljon aikaa ja sosiaalisen medien tahoja ja käyvät kouluilla puhumassa lapsille vastuullisesta eläimenpidosta. KOIRA EI OLE LAHJA. Piste. Ei synttärilahja, ei joululahja, ei mukava ylläri lapsille, ei yllätyksenä piristämään yksinäisen vanhuksen elämää, ei häälahja nuorelle parille.

Maassa, jossa ylijäämäpentuja on paljon, on niin helppo ottaa jostain maaseudulta söpö pentu ja antaa se jollekin söpönä lahjana. Ansaitsen paremman elämän.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-