Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pirate (Merirosvotyttönen) ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2019
Koko: n. 35 cm, 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas
Saapunut tarhalle: 05.2021

Luonne: kultainen luonne, ystävällinen kaikille

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

20.8.2021

No jos sinä joutuisit antamaan nimiä sadoille koirille joka vuosi, niin eipä naurattaisi. Kaikki koirat, joilla on kaksivärinen naama, olisivat merirosvoja. Pirate on tyttömerirosvo ja Piratas on poikamerirosvo. Nimittäin liettuan kielessä poikien nimet ja maskuliinit päättyvät s-kirjaimeen ja tyttöjen nimet vokaaliin. Paitsi joissain poikkeustapauksissa.

Kun nuo ihmiset kysyivät tarhalla, että kuka keksii koirille nimet, niin vastaus oli "kuka vaan joka ei laiskottele". Nimien keksiminen on jokapäiväistä puuhaa. Tarhalle saattaa tulla yhtäkkiä kymmenen ihan samannäköista pentua, yritä siinä nyt olla luova ja kekseliäs. Kerran tarhan ihmiset laittoi samannäköisille pennuille erivärisiä rusetteja kaulaan, että tietäisivät kuka on kuka. Arvaa kauanko ne rusetit säilyi kaulassa? Ehkä minuutin ennen kuin ne pikkupiranjat repivät toistensa rusetit kappaleiksi.

Joskus ihmiset katsovat videoista ja kuvista miten me asutaan ja ihmettelevät, miten meillä on makuualustana vain pelkkä sementti tai puulattia. Miksei me tarhakoiratkin saada pehmeätä sänkyä tai alustaa? Julmaa. Yhtä julmaa on se näky, kun energinen ja turhautunut tarhakoira on pistänyt menoksi ja silpunnut sänkynsä ja sitten pissannut ja kakannut superloonin, höyhenten ja kangas silpun päälle. Ihanaa siivottavaa ihmisille. Jos tarhoille tulee tyynyjä, peittoja ja pehmusteita lahjoituksina, niin yleensä ne päätyvät kissahuoneeseen tai niille harvoille, valituille siisteille koirille ja rauhallisille seniorikoirille, joiden voidaan luottaa jättävän tuhoamiset väliin.

No ehkä vähän mentiin sivuteille. Minun nimeni on siis Pirate, niinkuin kaikkien tarhakoirien, joiden naama on kaksivärinen. Olen ihana koira, tykkään lapsista ja muista koirista ja kaikista ihmisistä. Olen sellainen ihmisen ajatus. Perhe antoi minut tarhalle, koska sain vahinkopennut. He haluaisivat minut takaisin, mutta tarhan ihmisillä ei ole aikomustakaan antaa minua takaisin perheeseen. Niin pahalle elinolosuhteeni näyttivät.

Katso upeita valokuviani, pääsin valokuvamalliksi tanssijoiden kanssa.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Tulin tarhalle pentujen kanssa