Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pluke ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2016
Koko: n. 47 cm, 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas

Luonne: hellä, rauhallinen

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner form at the end of the Finnish text.

23.2.2021

Olen maaseudun lempeä tyttönen ja tulin tarhalle joulukuussa 2020. Sitä ennen kotini oli avoin taivas, ketju ja loputtomat vahinkopennut. Olen samalta pihalta kuin Floja, pikkuinen koira joka löysi kodin Suomesta. Olen vähän vanhempi kuin Floja, joten saatan olla Flojan äiti. Onneksi perhe antoi minutkin tarhalle. Taas yksi piha tyhjenee koirista, joista kukaan ei välitä.

Minulla oli 7 vahinkopentua ja onneksi pääsimme kaikki tarhalle. Viisi pentua löysi ihanat kodit kotimaastaan Liettuasta ja kaksi pentua jäivät jäljelle ja pääsivät Pet Rescue Finlandin kotihoitoon. Meidän kohdallaan kaikki onnistui hyvin.

Joskus perheet nimittäin eivät odota eläinsuojelijoita ja jakavat pennut tutun tutuille ympäri maaseutua. Se aina kirvaiseen eläinsuojelijoiden mieltä. He sanovat perheille että odottakaa, tulemme hakemaan äitikoiran ja kaikki hänen pentunsa, odottakaa vähän aikaa kun tarhalle vapautuu tilaa. Joskus perheet eivät odota. Voimme vain kuvitella, että pennut joutuivat maaseudun perheisiin ketjun päähän ja tyttökoirat alkaisivat taas synnyttää vahinkopentuja. Juuri tämä pitäisi estää. Jos pennuista puoletkin on tyttöjä, niin vuoden kuluttua maaseudulla on taas vähintään 20 vahinkopentua ja jos heitä ei saada turvaan, niin tämä luku moninkertaistuu ajan kanssa.

Lohdutuksena on se, että tänä vuonna eläinsuojelijat ovat saaneet kymmeniä pentuja turvaan ja steriloineet kymmeniä äitikoiria. Suomalaisten, teidän, lahjoitusrahoilla keväällä heti ilmojen ja koronatilanteen salliessa järjestetään sterkkaprojekti maaseudun koirille. Kilpajuoksussa eläinten hyväksi, kyllä me voitetaan.

Minä, maaseudun vaatimaton pikkukoira, olen aivan ihana luonteeltani. Varovaisen rohkea, heti valmis ystävyyteen ihmisen kanssa, niin kiitollinen rakkaudesta ja huomiosta. Nyt olisi minun aikani päästä asumaan sisätiloihin ihmisen parhaana ystävänä.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!