Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Princas KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 05.2016
Koko: n. 64 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen herrasmies

22.1.2020

Tulin tarhalle joulukuussa 2019, koska ikääntyvät omistajani eivät pysty enää minusta huolehtimaan. Minua ei ole koskaan pahoinpidelty ja elämäni maaseudulla ei ole ollut mitään pahempaa, siis verrattuna moneen muuhun koiraan. En ollut ketjussa kiinni, vaan minulla oli oma aitaus ja koirankoppi. Omistajani arvostivat minua. Siksi ehkä olenkin hyväluonteinen, rauhallinen, rakastava, leikkisä nallekarhu. Oikea herrasmies.

Minussa on karvaa vaikka muille jakaa, joten oudosti osa silmän ympärillä olevista karvoista oli joutunut pahasti silmäni sisään. Onneksi se saatiin poistettua ja parannettua eläinlääkärillä.

Tulen toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Ikääntyvät omistajani eivät voi enää pitää minusta huolta

Verrattuna moniin muihin maaseudun koiriin, minun elinolosuhteeni olivat ruhtinaalliset