Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Paule ent. Puple ♀ leikattu

Syntymäaika / ikä arvio: 11.6.2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Suomi/ kotihoito
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea ja utelias tyttö

16.10.20

Terkkuja täältä kotihoidosta.
Minun älämäni muuttui hetki sitten, kun omistajani joutui tekemään ison päätöksen ja luopumaan minusta. Ehdimme yhdessä olla kesästä 2020 alkaen, mutta niin se on ettei koskaan voi tietää mitä elämä tuo tullessaan. Oli todella surullista hyvästellä ihana perheeni, mutta se oli oikea päätös kaikkien kannalta.

Pääsin kotihoitoon ja täällä olikin minulle paljon uutta ja ihmeellistä. Asuin aikaisemmin ainoana lemmikkinä ja nyt kaverinani on sekä koiria, että kissoja. Minulla on mennyt täällä ihan hurjan hyvin ja on ollut kivaa tutustua muihin koiriin, kun en aikaisemmin tavannut koiria kuin vain silloin tällöin lenkeillä. Kissojenkin kanssa tulen kivasti juttuun, mutta toki en ehkä olisi heidän kanssa kaksin ihan heti. Tykkään kovasti istuskella sylissä ja nukun mielelläni sängyssä ihan vieressä. Lenkillä kävelen hienosti, mutta välillä innostun vetämään jonkin hyvän hajun perässä.
Kynsien leikkuu on vähän pelottavaa, mutta varmasti senkin opin jos harjotellaan ihan hitaasti. Eikös vain.
Edellinen omistajani sanoi, että lenkillä jotkin koirat herättävät minussa jonkin inho reaktion ja alan murista, mutta toisten luokse haluaisin niin kovasti mennä leikkimään ja tekemään tuttavuutta. Tykkään samoilla metsissä ja rauhallinen asuinalua voisikin olla minulle miuluisenmpi kuin ihan kaupunki. Täällä hoidossa tykkään puuhastella muiden koirien kanssa ja kaveri olisi ihan kiva uudessakin kodissa, mutta ei pakollinen.

Toivon perheeltä kuitenkin koirakokemusta ja ei lapsiperhettä, koska ahdistuin kun vieras ihminen tuli käymään ja yritti moikata minua. Olisi hienoa jos perhe osaisi tutustuttaa minut uusiin ihmisiin rauhallisesti ja minulle paras olisi jos voin mennä moikkaamaan uutta ihmistä sitten kun minusta tuntuu että olen siihen valmis.

Tässä oon mun kotihoitokavereiden kanssa

6.1.2020 Ennen suomeen tuloa.


Olihan minullakin oma koti. Panevezyksen kaupungin keskustassa, kerrostalon asunto, jossa lähes kaikki asukkaat viettävät aikaansa alkoholin ja toivottomuuden keskellä. Synnytin 9 pentua ja omistajani soittivat eläinsuojelijat paikalle. Onneksi. Nyt minulla on mahdollisuus etsiä parempaa elämää. Videolla näet vähän millaisissa oloissa asuin ennen. Omistajillani ei ollut mitään tietoa siitä, miten koiraa tulisi hoitaa. Ulkoilutin itse itseni kun avasivat oven, niinhän ne vahinkopennutkin saivat alkunsa.

Olen vähän ujo, vaatimaton tarkkailija. Perusluonteeni on rohkea ja olen utelias kaikesta uudesta. Niin paljon normaalia koiranelämää on minulle uutta!

9.4.2020 Kevät terveiset tarhalta!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 300,-/ kodin vaihto