Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Puple ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea ja utelias tyttö

6.1.2020

Olihan minullakin oma koti. Panevezyksen kaupungin keskustassa, kerrostalon asunto, jossa lähes kaikki asukkaat viettävät aikaansa alkoholin ja toivottomuuden keskellä. Synnytin 9 pentua ja omistajani soittivat eläinsuojelijat paikalle. Onneksi. Nyt minulla on mahdollisuus etsiä parempaa elämää. Videolla näet vähän millaisissa oloissa asuin ennen. Omistajillani ei ollut mitään tietoa siitä, miten koiraa tulisi hoitaa. Ulkoilutin itse itseni kun avasivat oven, niinhän ne vahinkopennutkin saivat alkunsa.

Olen vähän ujo, vaatimaton tarkkailija. Perusluonteeni on rohkea ja olen utelias kaikesta uudesta. Niin paljon normaalia koiranelämää on minulle uutta!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

9.4.2020 Kevät terveiset tarhalta!